pastoralekroes.nl jubilieert

Het is jaren geleden begonnen, maar nu komen er elke week duizenden mensen op deze site. In de zomer de helft en met Pasen het dubbele!!

Het is inmiddels jaren geleden dat deze website is opgestart. Eerst nog wat aarzelend met kleine stukjes in Terzijde, maar op 11 augustus 2005 werd de eerste preek geplaatst. In het begin zag ik het helemaal niet zo zitten. Wat moest ik nu met een website? Maar mijn schoonzoon Bart, een bekwame IT-er, zei: doe dat nu maar, u heeft uw hele leven geschreven, waarom zou u dat nu niet meer doen? Ik wierp tegen: maar wie heeft er nu belang bij wat ik schrijf? Hij weer: daar zult u nog van staan te kijken! En dat is uitgekomen: elke week komen er zo’n 2000 mensen op de site (in de zomer de helft en met Pasen het dubbele) omdat ze er bijvoorbeeld vanuit Google naar verwezen zijn. Wat ze zoeken? Uitleg van een Bijbeltekst, troost bij rouwverwerking, Sinterklaasgedichtjes, een stukje kerkgeschiedenis (Luther, Augustinus, gedachten  over euthanasie, Islam en nog veel meer. Enfin, gaat u zelf maar eens kijken! Ook de levensloop van ds. Kroes en zijn kinderen en kleinkinderen komen daarbij om de hoek kijken. Een website kent geen einde, wel een begin. Vijf jaar geleden ben ik er mee begonnen, ik hoop er nog vele jaren mee bezig te zijn. Moge God mij daarin zegenen!

pastoralekroes.nl in 2006

De website in 2006. Klik op het plaatje voor een grotere versie.

websitescreenshot _klein

De website in 2010. Klik op het plaatje voor een grotere versie.

2014-2017. Zo was het de afgelopen jaren, met tussen de 5-7 duizend bezoekers per maand.

 Update juli 2014:

We kruipen langzaam naar het 10 jarige jubileum toe en de website heeft weer een nieuw jasje gekregen.

 Update mei 2017:

Alweer een nieuw jasje!

2 gedachten over “pastoralekroes.nl jubilieert”

  1. Gefeliciteerd DS. Kroes, en bedankt voor uw Site, met u vele bemoedigen preken, en onderwerpen uit GODS Woord, en . GODS Zegen u, en uw familie. Groet .fred.

  2. Wat ik zocht? Een stukje informatie over Luther, via Google. Toen zag ik wat uw website nog meer te bieden had, en ja, dan vind je veel goeds. Als ziekenhuispastor voel ik mij aangesproken door uw prachtige teksten, gedichten, preken. Bedankt voor de inspiratie en fijn dat u de moed hebt om hiermee door te gaan. Ik denk dat dit kanaal in de toekomst alleen maar belangrijker zal worden!
    Gods zegen, vriendelijke groet,
    Petra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *