Oproep televisieprogramma Ik mis je


De makers van ‘Ik mis je’ zijn dit moment het zesde seizoen aan het voorbereiden en doen een omroep aan mensen om zich aan te melden. Ik weet dat deze serie voor veel mensen troostrijk is, zeker voor hen, die iemand verloren hebben…

Ik mis jeMaak een unieke film over een overleden dierbare
Meld u aan voor het televisieprogramma ‘Ik mis je’ (EO)

In ‘Ik mis je’ maakt presentatrice Marion Lutke samen met gelovige nabestaanden een unieke herinneringsfilm over een partner, kind, familielid of goede vriend(in) die is overleden.

Gasten halen herinneringen op en in combinatie met foto’s en (home)videobeelden vormen deze een unieke film. Aan de orde komen zijn/haar karakter, het overlijden en hoe de nabestaanden met het gemis omgaan. Halen ze steun uit het geloof? Wat betekent het verlies voor de manier waarop zij in het leven staan?

Het doel van ‘Ik mis je’ is allereerst een mooie ‘in memoriam’ maken. Daarnaast wil het programma andere mensen helpen die iemand missen. Kijkers schrijven geregeld dat ze zich in verhalen herkennen en hier steun uit halen. Ook inspireert het programma mensen om op hun eigen, unieke manier afscheid te nemen.

De redactie van ‘Ik mis je’ is op dit moment bezig met de opnames voor het zesde seizoen, dat na de zomer zal worden uitgezonden. U kunt zich aanmelden voor het maken van zo’n unieke herinneringsfilm. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met de redactie.

Op www.eo.nl/ikmisje kunt u eerdere afleveringen terugzien. Ook vindt u hier meer informatie over het programma en kunt u ervaringen van gasten lezen.

Skyhigh TV
Redactie Ik mis je
Tel. 035 62 63 000
E-mail:
ikmisje@skyhightv.nl

Share

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Oproep televisieprogramma Ik mis je

 • Carla

  Bestaat dit programma nog!

  Omdat ik zelf op dit moment volop in een rouwproces zit mis ik op de tv een programma over rouwen!

  Vriendelijke groet van Carla

 • Ben van Eck

  Graag wil mijn opgeven, voor het programma (ik mis je) 18 jaar terug mijn zoon verloren op 24 jarige leeftijd, en 5 jaar terug mijn vrouw op 54 jarige leeftijd.

 • Arie Okhuijsen

  Ik heb een mooi verhaal over mr vd Werver.
  Deze man is de vader van een vriendin van ons , en door deze mooie man ben ik tot het geloof gekomen.
  Ik was zoekende en ik had nog net een klein zetje nodig.
  En dit zetje kreeg ik toen mr vd Werver op sterfen lag.
  Ik kreeg een teken van god.
  Dit is een mooi maar lang verhaal , maar ik ben deze man zoveel dankbaar.