Computer crash

Computer stuk, grote schrik, ik zou juist een mooie preek oversturen naar mijn webmaster, maar nee hoor, ook voor een geestelijk woord kwam hij niet opnieuw tot leven…

Wat en schrik! Hij doet het niet meer! Wat ik ook probeerde, ik kreeg hem niet meer aan de praat. Mijn schoonzoon, die het wel en wee van de computer behartigt, had mij er al eens voor gewaarschuwd: Pa, zou je niet eens een nieuw computer gaan kopen…, want je zult zien, eens doet ie het niet meer! Ik, quasi niet-begrijpend, maar hij is pas 3, 4, 5 jaar oud. “Ja juist, zei hij dan, daarom ook!” En nu was het zo ver. Grote schrik, ik zou juist een mooie preek oversturen naar mijn webmaster (weer diezelfde schoonzoon!), maar nee hoor, ook voor een geestelijk woord kwam hij niet opnieuw tot leven. Toen maar direct gebeld en mijn schoonzoon heeft hem opgehaald om hem thuis verder na te kijken. Hij kon nog wel gemaakt worden, maar voor een paar honderd meer had je ook al een nieuwe moderne computer. Dus maar niet langer getwijfeld en gekozen voor zekerheid! Gisteren is hij hier aangekomen en geïnstalleerd. Bart, zo heet die schoonzoon, droeg hem onder zijn arm, een kleine doos, waar alles in zat. Ongelofelijk! Hij is vier keer sneller en heeft wel 5 keer meer opslagruimte en bovendien is hij zeker 8 keer kleiner dan mijn oude, waardoor ik plaatsruimte op mijn bureau overhoud! Het is net een sigarendoos van  vroeger (met van die lekkere bolknakken). Ik heb er de bureaulamp opgezet en zo nog meer plaats gecreëerd! U zult begrijpen, dat ik er zeer gelukkig mee ben. Zo’n anderhalve week computerloos tijdperk valt niet mee hoor!

Maar het zou kunnen zijn, dat er in die periode een paar mailtjes verloren zijn geraakt. Als u dus van mij een antwoord had verwacht, bedenk dan dat ik uw mail misschien niet ontvangen heb. Als het dringend is, stuurt u hem dan nog eens op.

Mijn computer was bijna 5 jaar oud. Zo lang bestaat in juni ook de website. Waar blijft de tijd hè?

De groeten van ds. Kroes.

Eén gedachte over “Computer crash”

 1. Ja ds Kroes heb ik met verhuzen meegemaaktt ,

  Zes weken zonder P.C hoe moest ik daar mee leven ?

  Vraag me af verslaaft? Denk het niet .

  Was toch blij dat hij het weer deed .

  Groetjes ook voor uw vrouw

  Thea

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *